Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δεκέμβριος στο National Geographic και Nat Geo WILD #Highlights




Το Δεκέμβριο στο National Geographic ανακαλύψτε Θαμμένα Μυστικά της Βίβλου, γνωρίστε τις Βασίλισσες των Βίκινγκ και κάντε το Απόλυτο Ταξίδι Επιβίωσης! Δείτε αναλυτικά τα official trailer...
Στο National Geographic WILD ανακαλύψτε το Αφιέρωμα στον Άγριο Χειμώνα και τον 2ο κύκλο της σειράς Μυστικά του Ζωολογικού Κήπου.

National Geographic:



Θαμμένα Μυστικά της Βίβλου: Ο Albert Lin αναζητά την αλήθεια πίσω από τις δύο πιο σημαντικές ιστορίες της Βίβλου χρησιμοποιώντας δορυφόρους και υπερσύγχρονη τεχνολογία. Μπορεί ο διαχωρισμός των υδάτων της Ερυθράς Θάλασσας και η καταστροφή στα Σόδομα και Γόμορρα να κρύβουν αληθινά περιστατικά;



Βάϊκινγκ Βασίλισσες του Πολέμου: Ο κόσμος πάντα πίστευε ότι όλοι οι πολεμιστές Βίκινγκ ήταν γυναίκες, αλλά νέες ανακαλύψεις αμφισβητούν αυτά που νομίζαμε ότι ξέραμε. Η επιστήμονας και εξερευνήτρια του National Geographic Ella Al-Shamani ξεκινά μια αναζήτηση, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονη επιστήμη και τεχνολογία για να αποκαλύψει στοιχεία για την ύπαρξη επίλεκτων γυναικών πολεμιστριών των Βίκινγκ, οι οποίες έζησαν και πολέμησαν πριν χιλιάδες χρόνια.




Απόλυτο Ταξίδι Επιβίωσης Β'ΠΠ: Ο Hazen Audel ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο για να ξαναζήσει μερικές από τις πιο εκπληκτικές ιστορίες επιβίωσης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.


National Geographic WILD:


Αφιέρωμα Άγριος Χειμώνας: Σε αυτό το ιδιαίτερο αφιέρωμα, άγρια ζώα από όλον τον πλανήτη παλεύουν με νύχια και με δόντια, για να επιβιώσουν ενάντια στις παγωμένες συνθήκες του χειμώνα.

Μυστικά του Ζωολογικού Κήπου 2: Ο 2ος κύκλος της σειράς έρχεται με ακόμα μεγαλύτερη πρόσβαση στα παρασκήνια ενός από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς ζωολογικούς κήπους της χώρας των ΗΠΑ: του Columbus Zoo and Aquarium.



Το National Geographic είναι ο κορυφαίος προορισμός για θέματα επιστήμης, εξερεύνησης και περιπέτειας. Η αποστολή του είναι να εμπνέει τους ανθρώπους να νοιάζονται για το περιβάλλον! Το National Geographic μας μεταφέρει κοντά στις σημαντικές ιστορίες και πέρα από τα όρια του εφικτού, μαζί με τους κορυφαίους δημιουργούς, επιστήμονες, δημοσιογράφους, φωτογράφους και εξερευνητές. Είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, COSMOTE TV, Vodafone TV, WIND Vision.

Σχόλια

Δημοφιλείς άρθρα

Έρχεται το Netflix στη Vodafone TV;!

H Vodafone Greece,  όπως φαίνεται ετοιμάζει την ενσωμάτωση του  Netflix app στο Vodafone TV box της....

Έτοιμη η Over The Top πλατφόρμα της Cosmote TV #official_launch

Στις 2 Δεκεμβρίου η νέα πλατφόρμα της Cosmote TV με δυνατότητα απόκτησης μέσω του tv box ή εγκατάσταση του αντίστοιχου app στις smart tv's!

Cosmote TV PLUS+ : H δωρεάν ondemand ταινιοθήκη της Cosmote TV #Γκρέιτ

photo: cosmotetv.gr Οι συνδρομητές της υπηρεσίας σίγουρα τη γνωρίζουν (εφόσον έχουν εγκαταστήσει τον hybrid αποκωδικοποιητή). Για τους υπόλοιπους, αλλά και για όσοι δεν είστε συνδρομητές της... ναι KAI η Cosmote tv προσφέρει ένα πλούσιο μπουκέτο δωρεάν ταινιών ondemand....