Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έρχεται το Netflix στη Vodafone TV;!

H Vodafone Greece,  όπως φαίνεται ετοιμάζει την ενσωμάτωση του  Netflix app στο Vodafone TV box της....
Τουλάχιστον αυτό μας δείχνουν οι "πληροφορίες συστήματος" μέσα απο το μενού "ρυθμίσεις" του vodafone tv box. 
Ελέγχοντας λοιπόν χθες τις πληροφορίες συστήματος, για να δω αν έχει γίνει κάποια αναβάθμιση στο Linux λειτουργικό, βρέθηκα μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη.😲
Μαζί με τις υπόλοιπες πληροφορίες του συστήματος, έχει προστεθεί στο τέλος (βλέπε παραπάνω screenshot), το Netflix ESN το οποίο θα μας ενημερώνει για την έκδοση του αντίστοιχου app για την τηλεόραση μας και συγκεκριμένα για το vodafone tv!


source:futurefive.co.nz
Το λειτουργικό της Vodafone tv, έχει κατηγορία "Apps" όπου μέχρι σήμερα μας παρέχει μόνο το You Tube, ενώ στη Νέα Ζηλανδία η αντίστοιχη πλατφόρμα έχει και το Netflix. Υποθέτουμε λοιπόν, ότι ο λόγος που δεν είχε προστεθεί και στην ελληνική πλατφόρμα, να ήταν η εταιρική συμφωνία της Netflix με τη Wind.

Στο σημείο όμως αυτό, που η Wind Vision έχει λανσαριστεί αρκετά καλά συνδυαστικά με τις συνδρομές Netflix, έχοντας αυξήσει κατα πολύ την πελατειακή της βάση, ίσως τώρα να είναι η στιγμή και το κατάλληλο-πρόσφορο έδαφος, να δούμε και την συνεργασία με την Vodafone Greece. 

Ενδιαφέρον αρκετό θα έχει, μόλις ενεργοποιηθεί το Νetflix app, τα προσφερόμενα συνδυασιτκά πακέτα της Vodafone μαζί με συνδρομές Netflix και πως θα απαντήσει ο ανταγωνισμός, πάντα προς όφελος του τελικού καταναλωτή/τηλεθεατή.

To Netflix app είναι όντως μια μεγάλη έλλειψη για τη Vodafone TV μαζί με έναν browser τα οποία μπορούνα να προστεθούν στη κατηγορία "Apps" μετατρέποντας έτσι μια απλή τηλεόραση σε smart tv!😍📺
📌 Στο dsltv newsblog θα το παρακαλουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη. #stay_blogged

Aν δεν έχετε vodafone tv, δείτε τα πακέτα στο: vodafone.gr/tv
Τρέχουσα προσφορά double play + vodafone tv: vodafone.gr/tv/prosfora

Σχόλια

Δημοφιλείς άρθρα

Έτοιμη η Over The Top πλατφόρμα της Cosmote TV #official_launch

Στις 2 Δεκεμβρίου η νέα πλατφόρμα της Cosmote TV με δυνατότητα απόκτησης μέσω του tv box ή εγκατάσταση του αντίστοιχου app στις smart tv's!

Cosmote TV PLUS+ : H δωρεάν ondemand ταινιοθήκη της Cosmote TV #Γκρέιτ

photo: cosmotetv.gr Οι συνδρομητές της υπηρεσίας σίγουρα τη γνωρίζουν (εφόσον έχουν εγκαταστήσει τον hybrid αποκωδικοποιητή). Για τους υπόλοιπους, αλλά και για όσοι δεν είστε συνδρομητές της... ναι KAI η Cosmote tv προσφέρει ένα πλούσιο μπουκέτο δωρεάν ταινιών ondemand....