Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σημαντική Εξέλιξη: Διπλασιασμό των πακέτων δεδομένων χωρίς αλλαγή στη τιμή θα ανακοινώσουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας!

Μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τον άμεσο διπλασιασμό των δεδομένων σε όλα τα πακέτα με συνδέσεις στο Διαδίκτυο αναμένεται να ανακοινώσουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας....

Ο διπλασιασμός των δεδομένων θα γίνει χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τους καταναλωτές και στόχος της απόφασης είναι ο μετριασμός του κόστους πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Η απόφαση μάλιστα αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των ισχυρών αντιδράσεων που έχουν σημειωθεί σχετικά με το κόστος των επικοινωνιών στη χώρα μας, οι οποίες μάλιστα προκάλεσαν την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι σχετικές αποφάσεις μπορεί να γνωστοποιηθούν ακόμη και σήμερα, μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους επικεφαλής των τριών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας: Νάσο Ζαρκαλή, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Wind Hellas, Χάρη Μπρουμίδη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Vodafone Ελλάδος, και Μιχάλη Τσαμάζ, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Cosmote.


Η συνέχεια ΕΔΩ

-
Αναδημοσιεύσαμε αυτήν την είδηση γιατί πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη και ήταν κάτι που αναρωτιόμασταν όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό - γιατί να πληρώνουμε κατα πολύ ακριβότερα τα mobile data σε σχέση με την υπόλοιπη ΕΕ. 
Επίσης συνδέεται άμεσα και θα επηρεάσει θετικά και τη θέαση των streaming/ip tv υπηρεσιών.

dsltvnews.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς άρθρα

Έρχεται το Netflix στη Vodafone TV;!

H Vodafone Greece,  όπως φαίνεται ετοιμάζει την ενσωμάτωση του  Netflix app στο Vodafone TV box της....

Έτοιμη η Over The Top πλατφόρμα της Cosmote TV #official_launch

Στις 2 Δεκεμβρίου η νέα πλατφόρμα της Cosmote TV με δυνατότητα απόκτησης μέσω του tv box ή εγκατάσταση του αντίστοιχου app στις smart tv's!

Cosmote TV PLUS+ : H δωρεάν ondemand ταινιοθήκη της Cosmote TV #Γκρέιτ

photo: cosmotetv.gr Οι συνδρομητές της υπηρεσίας σίγουρα τη γνωρίζουν (εφόσον έχουν εγκαταστήσει τον hybrid αποκωδικοποιητή). Για τους υπόλοιπους, αλλά και για όσοι δεν είστε συνδρομητές της... ναι KAI η Cosmote tv προσφέρει ένα πλούσιο μπουκέτο δωρεάν ταινιών ondemand....