Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Vodafone tv: Πρόσθεσε (αθόρυβα) το Insight tv #άι λάικ ιτ


Ευχάριστη έκπληξη απο το vodafone tv, με προσθήκη του Insight tv στο μπουκέτο του...

Πριν λίγο καιρό μας ανακοίνωσε η πλατφόρμα ότι το CGTN Documentary (Κινεζικό αγγλόφωνο κυρίως κανάλι ντοκυμαντέρ) θα σταματούσε τη προβολή του λόγω μη ανανέωσης του συμβολαίου με τη Vodafone. 

Ένας απο τους λόγους που διέκοψα το συμβόλαιο μου με το προηγούμενο πάροχο, ήταν το πλούσιο μπουκέτο καναλιών ντοκυμαντέρ του vodafone tv το οποίο κυριαρχεί έναντι των υπολοίπων στη χώρα μας.  Το CGTN Doc ήταν ένα κανάλι με πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο και παραγωγές για την Ασία, κάτι μου με έκανε να το παρακολουθώ και ας μην είχε ελληνικούς υπότιτλους. Δυστυχώς όμως (για λόγους που εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε) η Vodafone αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία με το συγκεκριμένο κανάλι, ενώ με το ειδησεογραφικό CGTN συνεχίζεται κανονικά.

Αναρωτήθηκα λοιπόν, αν η vodafone είχε αποφασίσει να μειώσει το μπουκέτο ντοκυμαντέρ κάτι που με έβαλε σε σκέψεις. Προς μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη μου όμως, πριν λίγες ημέρες είδα ότι πρόσθεσε το πολύ ενδιαφέρον κανάλι Insight TV όπως και η Nova. Ένα κανάλι με εκπομπές ντοκυμαντέρ (επιστήμης, φύσης κτλ), εναλλακτικός αθλητισμός και reality παντός είδους!
Μέχρι σήμερα, ακόμα και τώρα που γράφω αυτό το κείμενο, παρακολουθώ το Insight tv. Με έχει καθηλώσει με το πολύ καλό του περιεχόμενο και τις υπέροχες παραγωγές του.

Το Insight tv είναι επίσης διαθέσιμο προς όλους, με συνδρομητικές επιλογές τύπου Netflix μέσα απο την επίσημη ιστοσελίδα του (λίγο ακριβό 6,99 $/μήνα): watch.insight.tv
Δείτε το περιεχόμενο στο κανάλι του στο youtube: insight tv/youtube

Προφανώς όμως συμφέρει να το παρακολουθεί κάποιος με μια ενιαία συνδρομή στο Vodadone tv. 

Δείτε και επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει (μη διστάσετε να ζητήσετε ειδική τιμή προσφοράς για εσάς): vodafone.gr/tv


Σχόλια

Δημοφιλείς άρθρα

Έρχεται το Netflix στη Vodafone TV;!

H Vodafone Greece,  όπως φαίνεται ετοιμάζει την ενσωμάτωση του  Netflix app στο Vodafone TV box της....

Έτοιμη η Over The Top πλατφόρμα της Cosmote TV #official_launch

Στις 2 Δεκεμβρίου η νέα πλατφόρμα της Cosmote TV με δυνατότητα απόκτησης μέσω του tv box ή εγκατάσταση του αντίστοιχου app στις smart tv's!

Cosmote TV PLUS+ : H δωρεάν ondemand ταινιοθήκη της Cosmote TV #Γκρέιτ

photo: cosmotetv.gr Οι συνδρομητές της υπηρεσίας σίγουρα τη γνωρίζουν (εφόσον έχουν εγκαταστήσει τον hybrid αποκωδικοποιητή). Για τους υπόλοιπους, αλλά και για όσοι δεν είστε συνδρομητές της... ναι KAI η Cosmote tv προσφέρει ένα πλούσιο μπουκέτο δωρεάν ταινιών ondemand....