Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

One channel: Το μεγάλο κανάλι με τεράστια δυναμική! #Γουόρθς ε λοτ



One Channel, το 1ο ελληνικό κανάλι που ξεκίνησε διαδικτυακά την εκπομπή του, ενσωματώνοντας στο website του, τεχνολογίες αντίστοιχες με τις συνδρομητικές πλατφόρμες.


Εκπέμπει διαδικτυακά μέσω του website του, δορυφορικά μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας της NOVA (θέση 987) και της COSMOTE TV (θέση 111), μέσω της συνδρομητικής ip tv πλατφόρμας του Vodafone tv (θέση: 1070) ενώ αναμένεται να εκπέμψει και επίγεια ψηφιακά μέσω της Digea. 

Στην είδηση ότι θα εκπέμπει και άλλο νέο κανάλι εθνικής εμβέλειας, προσωπικά χάρηκα γιατί θα έχουμε περισσότερες επιλογές περιεχομένου απο το μπουκέτο των ελληνικών καναλιών. Γιατί όπως πολλοί θα συμφωνήσετε μαζί μου, κατά τη διάρκεια της κρίσης και με τις τόσες αλλαγές που έγιναν στα κανάλια (κλείσιμο καναλιών, κόψιμο εκπομπών, μείωση ποιότητας περιεχομένου κτλ), ο τηλεθεατής δεν είχε επιλογές και αυτές που είχε πλέον του προσέφεραν αδιάφορο περιεχόμενο. Αυτός είναι ένας απο τους λόγους, όπου οι συνδρομητικές πλατφόρμες δορυφορικής και ιντερνετικής προβολής καναλιών, είδαν ραγδαία αύξηση συνδρομητών (παράδοξο για μια χώρα σε κρίση αλλά οι συγκυρίες συνετέλεσαν σε αυτό).


Με 1 click βλέπεις αυτό που θέλεις! 

Μόλις έμαθα ότι το νεό πλέον κανάλι One Channel εκπέμπει μέσω internet, μπήκα στο site για να δω την εταιρική του ταυτότητα, το ύφος και το είδος των εκπομπών και γενικά όλο το περιεχομένο του. Είδα ένα site που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει απο τις ψηφιακές-hybrid υπηρεσίες των συνδρομητικών μπουκέτων. 
Είναι το όνειρο σχεδόν κάθε marketer: Με 1 click βλέπεις αυτό που θέλεις! Κυριολεκτικά!
Μπαίνοντας κάποιος στο site, παρακολουθεί το πρόγραμμα live, έχει πρόσβαση στο menu το οποίο δεν είναι drop-down (άρα δεν χρειάζεται να κάνεις άσκοπα clicks).
Έχει minimal και μοντέρνο σχεδιασμό, με άμεσα πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του καναλιού, δίχως να χρειάζεται να ψάχνεις για να βρεις κάτι. Χωρισμένο όλο το περιεχόμενο του σταθμού σε ωραίες κατηγορίες: Live TV, Video-News, Εκπομπές, Πρόγραμμα - Replay Tv (ναι έχει και την υπηρεσία Replay), One Series (εκπομπές-σειρές), Οne Docs (Ντοκυμαντέρ).
Στο υπόλοιπο μέρος του home page είναι όλες οι εκπομπές του σταθμού με τις ώρες προβολών τους και τους αντίστοιχους παρουσιαστές.
Oι υπηρεσίες που μου έκαναν εντύπωση, είναι το Replay TV για όλο το πρόγραμμα του σταθμού και το On demand για σειρές και ντοκυμαντέρ. Μια άλλη ευχάριστη έκπληξη είναι ότι οι σειρές και τα ντοκυμαντέρ είναι νέες παραγωγές των τελευταίων ετών, τις οποίες παρακολουθούσα στα συνδρομητικά κανάλια!


...πολύ ανώτερο και ποιοτικό 
σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
Ως κάτοχος του vodafone tv, είμαι απο τους τυχερούς που απολαμβάνουν το πρόγραμμα του καναλιού στη τηλεόραση μου. Έτσι είχα την ευκαιρία να μελετήσω όλο το πρόγραμμα του σταθμού και μπορώ πλέον με σιγουριά να σας πω ότι οι περισσότεροι παρουσιαστές είναι φρέσκα πρόσωπα,  το περιεχόμενο των εκπομπών τους πολύ ανώτερο και ποιοτικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τα στούντιο τους μοντέρνα και αντίστοιχα με εκείνα των ξένων καναλιών.

Το One Channel πλέον έχει μπει σε ταχύτητα ενσωμάτωσης του και στο μπουκέτο της Digea, έτσι θα έχουν όλοι την ευκαιρία να το απολαύσουν. Ήδη έχει προστεθεί το σήμα HD στο λογότυπο του, που είναι ένα καλό σημάδι ότι όντως θα προστεθεί στη Digea.

Περισσότερα για το κανάλι στο: onetv.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς άρθρα

Έρχεται το Netflix στη Vodafone TV;!

H Vodafone Greece,  όπως φαίνεται ετοιμάζει την ενσωμάτωση του  Netflix app στο Vodafone TV box της....

Έτοιμη η Over The Top πλατφόρμα της Cosmote TV #official_launch

Στις 2 Δεκεμβρίου η νέα πλατφόρμα της Cosmote TV με δυνατότητα απόκτησης μέσω του tv box ή εγκατάσταση του αντίστοιχου app στις smart tv's!

Cosmote TV PLUS+ : H δωρεάν ondemand ταινιοθήκη της Cosmote TV #Γκρέιτ

photo: cosmotetv.gr Οι συνδρομητές της υπηρεσίας σίγουρα τη γνωρίζουν (εφόσον έχουν εγκαταστήσει τον hybrid αποκωδικοποιητή). Για τους υπόλοιπους, αλλά και για όσοι δεν είστε συνδρομητές της... ναι KAI η Cosmote tv προσφέρει ένα πλούσιο μπουκέτο δωρεάν ταινιών ondemand....