Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κύπρος: Cablenet, η εταιρεία τεχνολογίας FTTH, internet, τηλεόρασης και κινητής #αμ τζέλους


Ναι στη Κύπρο υπάρχει εταιρεία καλωδιακής πρόσβασης, που προσέφερε υπηρεσίες εξ'αρχής μέσω δικτύου οπτικών ινών κατ'ευθείαν στο σπίτι (Fiber To The Home)!

Η Cablenet έχει πλέον εδραιωθεί γερά στην κυπριακή αγορά αφού προσφέρει υπηρεσίες triple-play, συνδυασμένες υπηρεσίες ευρυζωνικής πρόσβασης και διαδικτύου, σταθερής τηλεφωνίας και ψηφιακής τηλεόρασης σε ποιότητα HD σε περισσότερους από 55,000 συνδρομητές.
Η Cablenet είναι o μοναδικός πλήρως ανεξάρτητος εναλλακτικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Κύπρο που προσφέρει υπηρεσίες ευρυζωνικής πρόσβασης, σταθερής τηλεφωνίας και τηλεόρασης μέσω καλωδιακής  σύνδεσης.


Η Cablenet, έχει καταφέρει να κτίσει ένα μοναδικό δίκτυο τηλεπικοινωνιών. Το ιδιόκτητο Υβριδικό Οπτικο-Ομοαξονικό (Hybrid Fiber Coaxial ή HFC) δίκτυο που διαθέτει κατατάσσεται στην κατηγορία των Δικτύων Νέας Γενιάς (Next Generation Networks) και μπορεί να προσφέρει ταχύτητες ευρυζωνικής πρόσβασης μέχρι και 400M, ενώ υποστηρίζει ταυτόχρονα πολλαπλά τηλεοπτικά κανάλια υψηλής ευκρίνειας (HD).
Παρέχοντας πολύ υψηλές ταχύτητες σε πολύ προσιτές τιμές, η Cablenet προσφέρει το καλύτερο “value for money” στην αγορά της ευρυζωνικής πρόσβασης και των συνδυασμένων υπηρεσιών. Η Cablenet προσφέρει διάφορα πακέτα πολλαπλών υπηρεσιών: single-play (μόνο διαδίκτυο ή μόνο τηλεόραση), double-play ( διαδίκτυο και τηλεόραση) και triple-play (διαδίκτυο, τηλεόραση και τηλεφωνία). Για οικιακή χρήση, η Cablenet προσφέρει τη γρηγορότερη σύνδεση που υπήρξε ποτέ στην Κύπρο, διαδίκτυο με ταχύτητα μέχρι και 180Μ!

Σε επιχειρηματικό επίπεδο, η Cablenet προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί πάντοτε με γνώμονα τις ανάγκες όλων των επιπέδων επιχειρηματικών πελατών, είτε πρόκειται για μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις. Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες διαδικτύου (συμμετρικές ή ασύμμετρες πάνω από οπτική ίνα, ομοαξονικό καλώδιο και xDSL τεχνολογίες), υπηρεσίες διασύνδεσης σημείων με κεντρικά γραφεία (Point-to-Point και Point-to-Multipoint), τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, υπηρεσίες Cloud και υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας.
Η Cablenet πρωτοπορεί  λόγω της εξελιγμένης τεχνολογικής υποδομής της, το εκπαιδευμένο προσωπικό της και την εισαγωγή καινοτόμων εφαρμογών σύγχρονης τεχνολογίας στην Κυπριακή αγορά.


Η Cablenet διατηρεί σήμερα πέντε ιδιόκτητα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών. Δύο από αυτά τα κέντρα βρίσκονται στη Λευκωσία, δύο στη Λεμεσό και ένα στη Λάρνακα. Οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν από αυτά τα κέντρα για όλα τα οικιακά προϊόντα της εταιρίας. 

Τα πακέτα της ip τηλεόρασης που προσφέρει ως ξεχωριστή υπηρεσία είναι:

👉🏻Variety TV 8,90€/μήνα
65+ κανάλιαCatch up
On demand

👉🏻Variety Xtra TV 16,90€/μήνα
75+ κανάλια
Catch up
On demand

👉🏻Complete TV 25,90€/μήνα
85+ κανάλια
Catch up
On demand

Προσφέρει επίσης 2 πακέτα αθλητικού περιεχομένου, το Cablenet Sports Lite στα 14,90 €/μήνα και το Cablenet Sports στα 19,90 €/μήνα. 

Τη λίστα με τα κανάλια δεν θα την βάλω εδώ, γιατί πραγματικά είναι τόσα πολλά, που θα βαρεθείτε να κάνετε scroll down!
Μπορείτε να τα δείτε εδώ: cablenet.com.cy/κανάλια


Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει συνδυαστικά πακέτα 3-play όπως και στην Ελλάδα. Τη περίοδο αυτή μάλιστα έχει προσφορά στα συγκεκριμένα πακέτα -30€ για online αιτήσεις!

Προσωπικά όταν είχα επισκεφθεί τη Λεμεσό, το 2017 έτυχε στο σπίτι που έμενα να έχει cablenet και οι εντυπώσεις που είναι άριστες απο άποψη ταχύτητας, ποικιλία καναλιών και ποιότητα εικόνας!! (έψαχνα να βρω θυμάμαι στο router το καλώδιο τηλεφώνου που πηγαίνει στη πρίζα και δεν το έβρισκα! Πολύ απλά, γιατί είχε οπτική ίνα 😂)

Μάθετε περισσότερα για τη cablenet στο: cablenet.com.cy


Σχόλια

Δημοφιλείς άρθρα

Έρχεται το Netflix στη Vodafone TV;!

H Vodafone Greece,  όπως φαίνεται ετοιμάζει την ενσωμάτωση του  Netflix app στο Vodafone TV box της....

Έτοιμη η Over The Top πλατφόρμα της Cosmote TV #official_launch

Στις 2 Δεκεμβρίου η νέα πλατφόρμα της Cosmote TV με δυνατότητα απόκτησης μέσω του tv box ή εγκατάσταση του αντίστοιχου app στις smart tv's!

Cosmote TV PLUS+ : H δωρεάν ondemand ταινιοθήκη της Cosmote TV #Γκρέιτ

photo: cosmotetv.gr Οι συνδρομητές της υπηρεσίας σίγουρα τη γνωρίζουν (εφόσον έχουν εγκαταστήσει τον hybrid αποκωδικοποιητή). Για τους υπόλοιπους, αλλά και για όσοι δεν είστε συνδρομητές της... ναι KAI η Cosmote tv προσφέρει ένα πλούσιο μπουκέτο δωρεάν ταινιών ondemand....