Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Apple tv+: H "Netflix" υπηρεσία της Apple, θα εστιάσει στη ποιότητα του περιεχομένου και όχι στη ποσότητα. #Αμέιζινγκ



Διαθέσιμη απο 1η Νοεμβρίου μόνο με $4,99/μήνα 
Το 2019 είναι αναμφίβολα η χρονιά της streaming υπηρεσίας της Apple, apple tv+. Με εκατομμύρια κατόχους συσκευών apple, είναι αρκετά ενδιαφέρον αν θα καταφέρει το apple tv+ να ανταγωνιστή σε μια αγορά που κυριαρχεί το Netflix και σύντομα το Disney+, Warner Bros. 

H Apple θα ενστερνίζεται τη λογική του "quality over quantity" δηλαδή ποιότητα αντί για ποσότητα, κάτι που αποτελεί την αντίθετη προσέγγιση από αυτή που έχει το Netflix, το οποίο κυκλοφορεί συνεχώς original περιεχόμενο, ώστε να προσεγγίσει ακόμη περισσότερους συνδρομητές.

Ήδη απο τις ανακοινώσεις της εταιρείας σχετικά με τις σειρές και ταινίες που θα έχει η νέα αυτή υπηρεσία, επιβεβαιώνουν ότι θα μας παρέχουν ποιοτικό περιεχόμενο με γνωστούς ηθοποιούς, ακριβές παραγωγές και γνωστούς σκηνοθέτες. Νομίζω, δεν είμαι ο μόνος όπου κάποιες φορές έψαχνα στο Netflix να δω μια καλή ταινία....και χανόμουν ψάχνοντας.... και στο τέλος κατέληγα να το κλείνω...

Δείτε μια σύντομη παρουσίαση της στο παρακάτω βίντεο: 



Η συνδρομή θα είναι στα $4.99/μήνα με τη δυνατότητα του family sharing που θα δίνει πρόσβαση σε όλη την οικογένεια με έναν μόνο λογαριασμό.

Και κάτι πολύ ευχάριστο: αν κάποιος αγοράσει ένα νέο iPhone ή iPad ή Mac τότε θα απολαμβάνει την υπηρεσία για ένα ολόκληρο χρόνο δωρεάν (one year trial ας πούμε).


Περισσότερα στο: apple.com/tv+









Σχόλια

Δημοφιλείς άρθρα

Έρχεται το Netflix στη Vodafone TV;!

H Vodafone Greece,  όπως φαίνεται ετοιμάζει την ενσωμάτωση του  Netflix app στο Vodafone TV box της....

Έτοιμη η Over The Top πλατφόρμα της Cosmote TV #official_launch

Στις 2 Δεκεμβρίου η νέα πλατφόρμα της Cosmote TV με δυνατότητα απόκτησης μέσω του tv box ή εγκατάσταση του αντίστοιχου app στις smart tv's!

Cosmote TV PLUS+ : H δωρεάν ondemand ταινιοθήκη της Cosmote TV #Γκρέιτ

photo: cosmotetv.gr Οι συνδρομητές της υπηρεσίας σίγουρα τη γνωρίζουν (εφόσον έχουν εγκαταστήσει τον hybrid αποκωδικοποιητή). Για τους υπόλοιπους, αλλά και για όσοι δεν είστε συνδρομητές της... ναι KAI η Cosmote tv προσφέρει ένα πλούσιο μπουκέτο δωρεάν ταινιών ondemand....